• Novinky

        • 6. ročník Málotriednej olympiády medzi ZŠ Kráľová nad Váhom a ZŠ Topoľnica
          • 6. ročník Málotriednej olympiády medzi ZŠ Kráľová nad Váhom a ZŠ Topoľnica

          • 11. 9. 2017
          • Do galérie 6. ročník Málotriednej olympiády boli pridané fotografie.

            8. septembra 2017 sa v areáli športu a relaxu AQUArea Čierna Voda konal už 6. ročník málotriednej olympiády medzi ZŠ Kráľová nad Váhom (Nitriansky samosprávny kraj)  a ZŠ Topoľnica (Trnavský samosprávny kraj).

            V olympijské ráno nás najprv prekvapila nepríjemná hmla, ale neskôr slniečko krásne zasvietilo a doprialo tak deťom zažiť netradičný  športový deň plný skvelej zábavy a prekvapení.

            Úvodný príhovor pani riaditeľky ZŠ v Kráľovej nad Váhom Janky Poláčekovej naladil deti do atmosféry športového zápolenia  a slávnostný sľub mladých športovcov reprezentujúcich obe školy bol už tým, čo symbolizuje olympijské hnutie  - a to hlavne duch fair play, hľadanie nových priateľstiev a prehĺbenie už niekoľkoročnej výbornej spolupráce medzi obidvomi málotriedkami.

            Tarzánia – opičia dráha bola určená všetkým tým, ktorý si chceli užiť patričnú dávku adrenalínu, miernu dávku fyzickej námahy a hlavne perfektný zážitok.

            Nasledovala jazda na kajakoch. Väčšina detí si do kajakov nesadala prvý krát a odvaha nikomu z nich rozhodne nechýbala. V dobrej športovej nálade prebiehali i zaujímavé športové súťažné úlohy.

            Všetci malí športovci dostali medailu a obidva tímy športové poháre do svojich zbierok. Po športových výkonoch si deti pochutili na chutných langošoch.

            Toto už tradičné športové podujatie finančne podporil Nitriansky samosprávny kraj.

            Organizátori podujatia -  ZŠ Kráľová nad  Váhom a Rodičovské združenie pri ZŠ  Kráľová nad Váhom ďalej ďakujú za podporu aj sponzorom: Menert s.r.o., , Peikko Slovakia s.r.o., Autoprofit Galanta,  Chupa Chups, CURADEN Slovakia s.r.o., lekáreň Dr. Max, COOP Jednota Galanta, Tesco Šaľa, Martinus – internetové kníhkupectvo a I.D.C. Holding, a.s. Sereď.

             Aj vďaka nim sa nám podarilo pre deti usporiadať športové podujatie, ktoré vyčarilo sa tvárach detí veselý úsmev, radosť z pohybu a nových kamarátstiev. A presne toto bolo našim neskromným cieľom.

            Naše veľké poďakovanie patrí aj pani riaditeľke ZŠ Janke Poláčekovej za perfektnú organizáciu tohto skvelého dňa športu a zábavy ako aj pani učiteľke Siske Novákovej a pani vychovávateľkám Erike Kocsisovej a Martuške Lackovej.

            Ďakujeme aj pánovi starosti našej obce F. Bergendimu, že osobne prišiel podporiť svojich malých športovcov.

            Ďakujeme aj  milému a ochotnému tímu AQUArea Čierna Voda.

            A v neposlednom rade ďakujeme pani riaditeľke Zuzane Bergendiovej a deťom zo ZŠ v Topoľnici,  že prijali naše pozvanie a už sa tešíme na spoločný 7. ročník Málotriednej olympiády.

                                                                                                                            za rodičov Ing. Lívia Szabóová

             

             

                                                                                                          

             

        • Začal sa nový školský rok 2017/2018
        • Slávnostné otvorenie školského roka 2017/2018
        • Rozlúčka so štvrtákmi
          • Rozlúčka so štvrtákmi

          • 2. 9. 2017
          • V piatok 23.júna 2017 sa rozlúčili štvrtáci zo Základnej školy v Kráľovej nad Váhom so svojimi spolužiakmi. Za 4 roky tu zažili spolu s nami veľa pekného a j kopec zábavy.  Veď škola nie len o učení, ale aj o zábave.

            Lúčime sa teda so štvrtákmi, ktorý z našej málotriedky odchádzajú – Oliver Chatrnúch, Lara Očovská, Michal Stručka, Dominika Lavková a Natália Kečkárová. Prajeme im, aby sa im darilo aj v ďalších rokoch štúdia na základných školách v Šali.

            Do galérie Rozlúčka so štvrtákmi boli pridané fotografie.

        • Prihlásenie