• Novinky

        • Kráľovská škola v prírode - Tramptária stred Európy Krahule
          • Kráľovská škola v prírode - Tramptária stred Európy Krahule

          • 28. 6. 2017
          • Čo lepšie mohla naša Januška vymyslieť na záver školského roka ako školu v prírode? A to ani nie takú obyčajnú, ale rovno kráľovskú ... Kde? No predsa v jedinom detskom kráľovstve na Slovensku a to rozprávkovej Tramptárii  v strede Európy na Krahuliach. smiley

            Tak sme sa teda pobalili a v sobotu 24. júna sme vyrazili v ústrety kráľovským dobrodružstvám.

            Za siedmimi horami a siedmimi dolinami existuje kráľovstvo TRAMPTÁRIA, kde vládne radosť, veselý detský smiech, dobrá nálada a spravodlivý kráľ Manták.

            Príchodom do kráľovstva sa z nás stali princovia a princezné a pani učiteľky Januška a Siska sa zmenili na kňažné. O kopec zábavy a dni plné hier a dobrodružstiev sa starali dvorné dámy a udatní rytieri.  Pod ich vedením sme si mohli vyskúšať svoje zručnosti v lukostreľbe, divadle, maľovaní, šperkárstve, jazde na koni, jazde na autíčkach Plasma Car a športe.

            Zažili sme samotnú korunováciu kráľa a svoje nadanie sme mohli ukázať v Talentmánii, kde naše dievčatá zožali obrovský potlesk. yes

            Spoznali sme aj okolie samotného kráľovstva. Na Krahuliach sme navštívili priamo geografický stred Európy a  vystúpili sme aj na rozhľadňu.   Päť dní ubehlo neuveriteľne rýchlo a my sme si odniesli jedinečné kráľovské zážitky a nezabudnuteľné spomienky.

            Ďakujeme našej úžasnej pani riaditeľke Januške a pani učiteľke Siske za krásnu školu v prírode.

            Bolo nám s Vami super a už sa tešíme nato, čo pre nás pripravíte na budúci školský rok!

            Ľúbime Vás! heart       S láskou                Vaše Kráľovčatá

             

            Do galérie Kráľovská škola v prírode - Tramptária stred Európy Krahule boli pridané fotografie.

        • Deň detí
          • Deň detí

          • 7. 6. 2017
          • Do galérie Deň detí boli pridané fotografie.

            Medzinárodný deň detí si celý svet pripomína už takmer 100 rokov. Jeho myšlienka vznikla v Ženeve v roku 1925 a odvtedy sa každoročne oslavuje 1. júna. Na Slovensku sa slávi od roku 1952. V tento deň je zvykom, že sa na školách neučí ani neskúša.        

            1. júna 2017 to nebolo to inak na Základnej škole v Kráľovej nad Váhom. Deti prišli do školy na bicykloch a spolu s pani učiteľkami a rodičmi vyrazili v ústrety dňu venovaného práve im.

            Cieľom cyklistickej túry boli Kaskády. Deti tu čakala skvelá zábava - zaujímavé športové aktivity, maľovanie na tvár, trampolína i občerstvenie.

            Ďakujeme pani  riaditeľke Janke Poláčekovej, pani učiteľke Siske Novákovej  i všetkým rodičom, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k tomuto výnimočne peknému dňu. Príjemne strávené chvíle boli pre deti obohatením a pre všetkých ostatných spríjemnením všedného dňa v dnešnej tak uponáhľanej dobe.

            Ak chcú učitelia a ak chcú rodičia, nájde sa spoločná cesta a porozumenie. Veď veselý úsmev a radosť na tvárach  detí je našim spoločným cieľom.

             

        • Prihlásenie